O nama

IMR Hamburg GmbH je brand koji je više od 15 godina prisutan u području inženjeringa  montaže industrijskih i energetskih objekata kako na području EU tako i na ostalim kontinentima gdje je poznata i priznata kao tvrtka sa zavidnim iskustvom u montaži na područjima različitih industrijskih postrojenja sa preko 600 zaposlenih u grupi. 

Fokus aktivnosti je na montažama i instalacijama u energetskim, petrokemijskim i procesnim postrojenjima te osiguranju njihovog kontinuiranog održavanja, kontrole i eventualno potrebnog remonta.

IMR Hamburg d.o.o. Slavonski Brod, društvo koje je sastavni dio IMR Hamburg gruppe, zapošljava između 180 i 200 djelatnika,  ime je koje se veže uz projekte koji posluju po principu „ključ u ruke“, tj. inženjerske djelatnosti koje podrazumijevaju korake od pribavljanja potrebne dokumentacije, dostave, uvoza, montaže, testiranja, sve do probnih radova i stalnog održavanja objekata.

IMR Hamburg d.o.o. tvrtka koja je u 100 % vlasništvu IMR Hamburg GmbH, osnovana je 22.03.2012 godine, a radi proširenja tržišta i konkurentnijeg razvoja poslovanja na područjima Jugoistočne Europe.

IMR Hamburg d.o.o.  osigurava visoku kvalitetu izrade u kratkom vremenskom roku, a uzimajući u obzir važnost optimizacije i kontrole troškova.

Sve se navedeno osigurava kroz provođenje stroge kontrole troškova, netplanninga i dobre logističke podrške.

Sigurnost

Posvećenost kvaliteti proizvodnje osobito je važna karakteristika IMR Hamburg d.o.o. Slavonski Brod.

Sigurnost na radu uz očuvanje okoliša zahtjevi su koje stavljamo pred sebe u svakodnevnom djelovanju.

U svim našim odjelima, djelatnostima i proizvodima primarni su zahtjevi kvaliteta i sigurnost. Isti vrijede kako za sve sektore tvrtke tako i za svakog pojedinog zaposlenika, što je, uz dobar sustav upravljanja kvalitetom i sigurnost na radu, garancija ispunjenja visokih zahtjeva klijenata. 

Povijest

Od godine 2002. kada je osnovana tvrtka  pod imenom „IMR Industriemontagen und Anlagenbau GmbH“ do danas, društvo je u 100 % privatnom vlasništvu.

Tvrtka, IMR Hamburg GmbH polaže posebnu pažnju stvaranju naraštaja visoko kvalificiranih zaposlenika.

IMR Hamburg Gruppe je razvitkom vlastitih tehnologija montaže, dobrom opremljenošću građevinskim strojevima i drugim radnim sredstvima te primjenjujući međunarodni ISO 9000 standard ostvarila izuzetno puno različitih izvršenih projekata na području EU i drugim kontinentima. 

To se posebice zahvaljuje razini obrazovanja zaposlenika IMR Hamburg  te brzoj prilagodbi svakom klijentu.

Tijekom svog dvanaestodišnjeg rada iskustva tvrtka djeluje pod slijedećim imenima:

  • 2002IMR Industriemontagen und Anlagenbau GmbH
  • 2011IMR Hamburg GmbH
  • 2012IMR Hamburg d.o.o. Slavonski Brod (ne mijena ime već stvara tvrtku kćer u Republici Hrvatskoj, zaduženu za poslovanje na područjima Jugoistočne Europe.